Karhuemo ja kaksi poikasta rellestävät pihamailla Pieksämäellä

Poliisille on tehty kuluneen viikon aikana useita ilmoituksia Pieksämäen Kukkaromäen ja Nikulanmäen alueella liikkuvista karhuista. Poliisi pyytää karhuhavainnoista välitöntä ilmoitusta hätäkeskukseen.

Karhut olivat onnistuneet kaatamaan myös 10 litran maaliämpärin, ja aiheuttaneet sotkua pihaan ja läheiseen metsään levittämällä roskia laajalle alueelle.

Kohvakka ei pelkää karhuja, vaikka niiden aiheuttamat tuhot harmittavatkin. Hän itse ei erottanut pihassaan kuin yhden karhun jäljet, mutta kertoo naapurin nähneen karhuemon pentujensa kanssa alueella.

Poliisin arvion mukaan karhujen liikkuminen alueella ei toistaiseksi aiheuta vaaraa ihmisille, mutta asiasta on syytä olla tietoinen.

Havainnoista ilmoitettava poliisille välittömästi

Karhuhavainnot on tehty noin kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja havaintoalueen pohjoisosissa on Partaharjun suosittu ulkoilualue.

Karhuhavainnot pyydetään ilmoittamaan välittömästi hätäkeskukseen, jolloin myös karkotustoimenpiteet voidaan käynnistää nopeasti.

Lähde: Karhuemo ja kaksi poikasta rellestävät pihamailla Pieksämäellä – paikallinen yrittäjä kertoo MTV:lle kolmikon tempauksista: ”Jäätelöpakettikin oli nuoltu tyhjäksi” – MTVuutiset.fi

Kategoria(t): Riistanhoito Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s