Metsästyskausi alkaa – ”Liikuntabuumikin näkyy erätuotteiden myynnissä”

Kauden alkaminen tarkoittaa erätarvikkeiden kuten aseiden, ammusten ja vaatetuksen kunnon tarkistamista. Uuttakin tarvitaan. Yhä useampi tilaa tarvikkeensa netistä, mutta uusia kivijalkakauppojakin avataan vuosittain.

Antti Sorsa asiakaspalvelija, Varuste.net

”Metsästyskauden alku lisää aina myyntiämme. Aseenkanto luvan omaavia ihmisiä on Suomessa vain rajallinen määrä, joten vaatteita ja varusteita myydään huomattavasti aseita enemmän.

Liikuntabuumikin näkyy erätuotteiden ja varsinkin vaatteiden myynnissä. Järjestämme erähenkisiä teematilaisuuksia 1–2 kertaa vuodessa kanta-asiakkaille ja myynti kasvaa tasaisesti noin miljoonan euron vuosivauhdilla.”

Antti Korkiakoski kaupallinen johtaja, J. Kärkkäinen

”Ase-, erä- ja retkeilymyynnille elokuu on kuin joulu muulle kaupalle. Koko tämän vuoden erätuotteiden myynti on mennyt yli budjetin.

Asemyynnin lupakäytäntöjen kiristyminen on heijastunut asehankintoihin, mutta muut erätuotteet käyvät sitäkin paremmin kaupaksi. Erätarvikkeiden nettimyynti kasvaa koko ajan, mutta vielä 90 prosenttia tulee tavaratalomyynnistä.”

Tommi Kivelä myyntipäällikkö, XXL Sports & Outdoor

”Suomalaiset ostavat tuotteensa juuri silloin, kuin he niitä tarvitsevat. Elokuu on metsästyskauden alkaessa erätuotteiden myynnissä selvästi paras kuukausi.

Olemme tehneet töitä sen eteen, että kuluttajat tietäisivät, että XXL:stä löytyy myös metsästystuotteita aseita ja patruunoita myöten. Vaikka nettikauppakin käy hyvin, arvokkaimpia tuotteita kuluttajat haluavat kokeilla itse tavarataloissamme.”

Lähde: Metsästyskausi alkaa – ”Liikuntabuumikin näkyy erätuotteiden myynnissä” – Talouselämä

Kategoria(t): Varusteet Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.