Emma, 23, lähtee metsästämään jo ennen auringonnousua – ”Timanttista parisuhdeaikaa”

Emma Rytkönen, 23, on kulkenut metsässä pienestä pitäen, sillä koko perhe metsästi aikoinaan.

Hänelle metsässä liikkuminen on parhaimmillaan timanttista parisuhdeaikaa yhdessä puolisonsa Tomi Hämäläisen kanssa. Asiasta kirjoitti Keskisuomalainen.

Pariskunta painelee kyyhkymetsälle läheiselle pellolle saksanseisoja Pimun kanssa jo ennen auringon ensimmäisiä säteitä.

Metsästysaika on tälle perheelle tärkeä, yhteinen juttu. Kun kumpikin metsästää, toisen menemisen kestää paremmin silloinkin, kun ei itse pääse mukaan.

Metsästäjäkortin Rytkönen hommasi kaksi vuotta sitten. Tomi Hämäläinen puolestaan alkoi metsästää vuonna 2011. Niinpä Rytkönen lähti völjyyn ja innostui jopa niin paljon, että oli jahdissa mukana vielä kolme viikkoa ennen Topin, nyt 10 kuukautta, syntymää.

Minulle metsässä kulkeminen on ihan normaali juttu, mutta teini-iässä ei ollut mitään innostusta, hän tunnustaa.

Nyt pariskunta pyydystää pienriistaa ja lintuja, Hämäläinen myös loukuttaa petoja. Hirvimetsällekin kiinnostaisi lähteä, mutta siihen ei aika riitä.

Pakastin tarvitsee nytkin täytettä.

Ampumamme saaliin syömme aina itse. Parasta on ehkä mehton rintafilee, kun lihan jättää vähän punertavaksi ja tekee sille vaikka punaviinikastikkeen, Emma Rytkönen makustelee.

Sumiainen on ollut Emma Rytkösen ja Tomi Hämäläisen koti aina. Omaa taloa etsiessä tärkeintä oli, että se on maalla.

Kaivoimme pellon päähän oman sorsalammikon. Voi se kyllä olla, ettei kotieläimiä henno ampua, Tomi Hämäläinen ja Emma Rytkönen arvelevat nauraen.

Lähde: Emma, 23, lähtee metsästämään jo ennen auringonnousua – ”Ihan normaali juttu”

Mainokset
Kategoria(t): Riistanhoito. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.