Rautjärvellä juhlittiin metsästysseuraa — Untamon Jahti täytti 50 vuotta

Rautjärveläinen metsästysseura Untamon Jahti juhli 50-vuotista taivaltaan tänään Rautjärven aseman koululla.

Seuralla tuli pyöreitä täyteen jo helmikuussa, mutta juhlat järjestettiin asiaan kuuluvasti metsästyskauden alla kesän lämmössä.

Untamon Jahti perustettiin vuonna 1967, tarkoituksenaan järjestää hirvenmetsästystä sekä määrittää metsästysoikeuteen vuokrattuja alueita Rautjärven kunnan aseman- ja lähiseudun alueella.

Juhlan alun tervehdyspuheessaan seuran puheenjohtaja Pertti Vertanen iloitsi paitsi seuran pitkästä iästä, myös sen kehityksestä.

Seuramme on kehittynyt ja kasvanut merkittäväksi metsästysharrastuksen vaikuttajaksi, sanoi Vertanen.

Seitsemän miehen voimin perustettu seura on kasvanut tähän päivään mennessä noin satahenkiseksi.

Kiitoksensa Vertaselta saivat naapuriseurat, joita Rautjärvellä on useampi, ja joiden välinen yhteistyö on rakentavaa metsästysharrastuksen kannalta.

Untamon Jahdissa emme ole mieltämme pahoittaneet, jos vaikka haluamamme hirvi on naapurin mailta sattunut livahtamaan meidän puolelle. Päinvastaisissa tapauksissa oletan naapureiden ajatelleen samoin, Vertanen veisteli.

Juhlaan osallistui noin 150 metsästyksen ystävää, kunniavieraita saapui Kymenläänin kennelpiiristä, Suomen Riistakeskuksesta ja Metsästäjäinliitosta sekä Rautjärven kunnasta.

Tilaisuudessa palkittiin seuran sekä harrastuksen hyväksi uurastaneita jäseniä.

Palkintoja ja huomionosoituksia jaettiin kaiken kaikkiaan 36 kappaletta, joukossa esimerkiksi Suomen Metsästäjäinliiton hopeisia ansiomerkkejä sekä Riistakeskuksen pronssisia ansiomerkkejä.

Lähde: Rautjärvellä juhlittiin metsästysseuraa — Untamon Jahti täytti 50 vuotta | Uutisvuoksi

Mainokset
Kategoria(t): Riistanhoito Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.