Jousimetsästyksen SM 2017-kilpailu Hyvinkäällä 29. – 30.7.

Tervetuloa Jousimetsästyksen SM 2017 – kilpailuihin Hyvinkäälle

Ensimmäistä kertaa Suomen Jousimetsästäjäin Liiton vuosittaiset SM-kilpailut järjestetään samaan aikaan Suomen Metsästäjäliiton Metsästyshaulikko- ja Metsästystrap-kisojen kanssa Hyvinkään Ampumaurheilukeskuksessa (Kaidanpääntie 236, Hyvinkää)!

Tapahtumapaikalle odotetaan viikonlopun aikana satoja kilpailijoita mittelemään eri aselajien metsästysammunnan nimissä ja kokemaan kisahumua.

Jousimetsästyksen SM-kilpailut ovat auki kaikille halukkaille lauantaina 29.7. ja sunnuntaina 30.7. Kilpailuun voit osallistua mahdollisuuksiesi mukaisesti joko kumpana päivänä tahansa, tai kumpanakin.

Kummankin päivän luokkavoittajille jaetaan erikseen mitali, ja SM-pokaali jaetaan kunkin luokan viikonlopun parhaalle suoritukselle. Mikäli ammut kumpanakin päivänä, parempi tuloksistasi huomioidaan SM-kilpailun lopullisessa sijoituksessa.

Ilmoittautuminen alkaa kumpanakin päivänä klo 10:00, ja kilpailu alkaa klo 11:00. Kilpailumaksu on 15€/päivä, kisakortit luovutetaan kumpanakin päivänä kilpailumaksua vastaan. Ei ennakkoilmoittautumista.

Hyvinkään Ampumaurheilukeskus
Kaidanpääntie 236
05950 Hyvinkää

Jousimetsästyksen SM-kilpailuun osallistuville on varattu erillinen parkkipaikkansa heti kisaradan vierestä – alueella on lisäksi mahdollista majoittua matkailuautolla, -vaunulla tai telttamajoituksena ilman erillistä korvausta.

Alueella juokseva vesi ja WC:t – majoittuvien huolehdittava itsenäisesti ilta- ja aamupalastaan (tulipaikka löytyy).

Alueella mukana myös kaupallisia toimijoita, ja kilpailun jälkeen mahdollisuus sekä perheenjäsenillä että muiden aselajien kilpailijoilla tutustua metsästysjousiin ja niillä ampumiseen!

Lähde: Jousimetsästyksen SM 2017 – kisainfo | jousimetsastys.fi

Mainokset
Kategoria(t): Riistanhoito. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.