Maasäteily, varpumiehet ja kaivonkatsominen ovat vanhaa tietoa mutta käytössä yleisesti tänä päivänäkin

Heilurit (Heilurit, maasäteily ja Egyptin muinaisesta haudasta löytynyt Isis-heiluri). Tässä päivitys samaan taitoon liittyen, nimittäin varvut ja maasäteily.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan: Ihmisellä on kyky ottaa yhteys maahan ja löytää tahtomansa kohde: Esimerkiksi vesisuoni, energialinja (Haartmann) tai hirvi.

Varpuja on käytetty myös Suomessa veden etsintään. Vesilinjat näkyvät maanmittauslaitoksen kartoissa varsin selkeästi, mutta lopullinen paikantaminen tehdään joissain tapauksissa varvun avulla.

Näin säästetään vaivaa, koska vesisuoni löytyy ensimmäisellä porauksella. Vesisuonia ja kaivoja on etsitty ja löydetty varvun avulla oletettavasti tuhansia vuosia, kenties niin kauan kuin ihminen on osannut kaivaa kaivoja.

Varpua pidellään siten kädessä, että se on jännittynyt, mutta stabiilissa tilassa.

Pienikin muutos otteessa saa varvun kärjen kääntymään alas.

Kuten oheisella videolla selitetään asia hyvin yksinkertaisesti, varvun käyttäjä ottaa ”yhteyden”, ja ”pyytää” löytää vettä.

Kun henkilö kävelee vesisuoden kohdalla, intuitiivisesti kädet tekevät minimaalisen liikkeen, joka saa varvun kääntymaan kärjestään alas.

Tätä voisi verrata siihen, että linnut osaavat suunnistaa intuitiivisesti Maan magneettikentän avulla. Näin tiede ainakin päättelee.

Tällä tavoin selitettynä, aiheeseen tulee tietty helppous, koska ei tarvitse ajatella siihen liittyvän varsinaista eriskummallisuutta.

Ihmisellä vain on kyky yhdistää omat aistinsa ja vaistonsa Maan ominaisuuksiin.

Samalla tavoin voi ihminen varvulla tai heilurilla löytää maassa maasäteilylinjoja, tai vaikka opetella löytämäänn metsästä hirven, tai joesta lohen – Käyttäen aiheeseen sopivaa osoitinta tai varpua.

Monet eräkävijät tietävät ja tuntevat yhteyden luontoon ja tämä ei todellakaan ole sen enempää siihen lisää kuin vanhan käytännön tekniikan ottaminen omaksi tarpeeksi.

Sieniäkin ja kadonneita ihmisiä on varvulla löydetty.

Jos vielä jotain käytännön todistusta kaipaa, niin varpumiehet ja -naiset ovat monessa paikassa täystyöllistettyjä, tosin työnjohto ei varmaankaan tätä julkisesti myönnä.

Kyseessä kun on ”tieteen”-ala, jota ei ole vielä voitu todistaa kliinisesti tieteen menetelmillä.

Lähde: Maasäteily, varpumiehet ja kaivonkatsominen ovat vanhaa tietoa mutta käytössä yleisesti tänä päivänäkin – Epävirallisesti

Advertisements
Kategoria(t): Riistanhoito. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s