Yle: Nettiraivon kohteena ollut saksalaisnainen jätti Ylä-Savon metsät

Metsässä Ylä-Savossa laavussa yli kuukauden asunut saksalainen Charlotte Arnswald on Ylen mukaan kerännyt tavaransa ja jättänyt Suomen.

Yle kertoi perjantaina, kuinka Charlotte poltti risuja, vei katiskan järveen ja keräsi maasta ylivuotisia puolukoita. Nainen kertoi haastattelussa maistaneensa sammakonkutua ja aikovansa jatkossa syödä kovakuoriaisia ja itikoita.

Uutinen sai ihmiset raivon partaalle, sillä esimerkiksi sammakonkutu on Suomessa rauhoitettu. Keskustelupalstoilla sadat kommentoivat naisen toimintaa, ja häntä uhkailtiin keskustelussa niin fyysisellä kuin seksuaalisella väkivallalla.

Saksalaisnaisen käyttöön laavunsa antanut sonkajärveläinen maanomistaja Jaana Keränen tilitti tuntojaan julkisessa Facebook-päivityksessä sunnuntaina.

Kyseessä oli meidän perheemme vieras, joka asui meidän yksityismetsässämme, meidän yksityisellä laavullamme ja poltti meidän liiteristämme hänelle annettuja halkoja, Keränen kirjoittaa.

Ajatus siitä, että hän joutuisi elämään laavulla tietäen, että Suomessa on ihmisiä, jotka tahtovat tulla antamaan hänelle opetuksen, on meille vieraan isäntinä sietämätön, hän jatkaa.

Keräsen mukaan Charlotten lähtö Suomesta johtuu henkilökohtaisista syistä.

Lähde: Yle: Nettiraivon kohteena ollut saksalaisnainen jätti Ylä-Savon metsät – Savon Sanomat

Mainokset
Kategoria(t): Matkailu Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.